Tuesday, 22 October 2013

14 BULAN, SATU TAHUN dan 1 HARI

Assalamu'alaikum... hai semua...

berapa bulan sekali baru nak update ahahhahaha

well.. sibukla nak buat macam mana.. kih3 (>_<)

tajuk nak gempak je kan ahahahhaha...

17/10/2013 
Genap 14 bulan aku bersama buah hati tercinta...status masih sebagai kekasih tanpa ikatan. ahahahahha.. kemain.. bila nak jadi kekasih halal dengan ikatan sumpah janji setia??? hmmm.. masih dalam perancangan.. innsyaAllah... dia pun masih cuba menstabilkan diri...sabar itu penting.. andai jodoh itu untuk kami, tak ke mana perginya (>_<)14 bulan penuh liku duka lara...terima kasih awak sebab masih setia dengan saya..walau da banyak benda yang tak patut saya buat, saya buat..ahahha well.. takde thrill lah kalau baikkkk je kan kene gaduh gaduh sikit baru mencabar.. kah3... (untung je dia tak tinggalkan aku.. untung jer sabar dia tinggi layan kerenah aku hahahahaha).

ok dan

21/10/2013
genap setahun aku bekerja sebagai STAFF NURSE di Hospital Tuanku Ja'afar Seremban (HTJS).Tak sangka setahun dah berkhidmat sebagai jururawat di hospital kerajaan.. hmm.. macam-macamlah jugak yang jadi.. pahit manis semua aku kene telan sorang-sorang.. hmmm.. aku nangis sorang-sorang, ketawa pun kadang-kadang sorang je dalam bilik segi empat bertemankan laptop. tu je aku mampu buat.. tapi.. takpelah... redha dengan apa yang jadi,. tabahkan hati. fuhhh Btw happy anniversary of 1 year working as a staff nurse for myself.. Be happy always. The rainbow will come only after the rain be strong.. (>_<)
and on the same date.. my boyfriend and my lovers is in Sarawak now.. transferred there.. hahahhaha baru 1 hari kat sana terasa sangat...sedihla jugak. sedang elok bercinta duduk dekat.. dek kerana satu pengorbanan paling besar dia buat untuk aku,dia kene pindah ke Miri.. huuuuu... nak buat macam mana dah kerja ahhahahahah.. takpelah sayang... nanti insyaAllah.. satu hari saya pula akan ke sana.. sabar ye tunggu saya kat sana (>_<).. 2 tahun paling minimum sebelum saya ke sana.. sabar ye sayang...saya pun tengah bersabar ni. tanggung rindu walau masuk hari n baru 2 hari awak kat sana hahahahahaha... rindu sangat-sangat sayang. fuhhh..

doa saya semoga rasa sayang awak buat saya takkan pernah pudar.. saya akan mencuba untuk sentiasa menjaga hati saya sayang saya ni untuk awak.. kekal selamanya harapnnya.. amin..

HAHHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

biarkan gula hati menjadi rahsia.. kah3... dak gemok saya jangan nakal-nakal ye dekat Miri.. saya sayangkan awak sangat -sangat. jangan kecewakan saya ye.. (>_<) ok da lewat. have a good dream.. Good nyte.
No comments: